matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiaz rownanie
matt:
Rozwiąż równanie: log
x
(2)+log
2
(x)=2,5 Wyszło mi ze x=4 lub x=
√
2
Mógłby ktoś sprawdzic wynik czy dobry?
7 lis 12:35
J:
podstaw i sprawdź
7 lis 12:36
Eta:
Jest ok
7 lis 13:20
J:
7 lis 13:21