matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
Maryla27:
3
√
11−
√
57
*
3
√
√
57
+11
Proszę o podpowiedź.
6 lis 23:11
Janek191:
=
3
√
(11 −
√
57
)*( 11 +
√
57
)
=
3
√
121 − 57
=
3
√
64
= 4
6 lis 23:18
Maryla27:
Dziękuję bardzo.
6 lis 23:25