Potęga
......: 3√146616 jak najlepiej to rozwiązać? Bo nic mi nie przychodzi do głowy
6 lis 20:13
andy: 1/3•6=2
6 lis 20:17
......: andy, pierw to podniosłeś do 6, a potem spierwiastkowałeś czy ... ?
6 lis 20:18
ICSP: =(14661)2
6 lis 20:18
......: Aaa pierwiastek zjada się z liczbą podniesioną do kwadratu? tak jak przy √52 = 5 ?
6 lis 20:22
ICSP:
6 lis 20:24
......:
6 lis 20:24
7 lis 09:41
......: Hahah

Cóż... przynajmniej z resztą sobie poradziłem
7 lis 14:19
pipa: mądre chłopaki wcale nie szukają mądrych dziewczyn
7 lis 15:38
Ena: a jakich?
7 lis 17:01
pipa: ła(twych)−dnych i głupich
7 lis 19:43