matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
ii:
rozwiąż równanie : x
5
−2x
4
+2x
3
−4x
2
+x−2=0 8x
5
−10x
3
+5x
2
−1−4x
4
+2x=0 8x
4
+2x+3−2x+5=0
4 lis 20:20
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1691.html
4 lis 20:21