matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równania
Kamil:
Proszę o pomoc ponieważ utknąłem. log
4
(log
2
x) = −1/2 log x − log
0
,1 (x+3) = 1 log
2
2
x − log
2
x
4
= 0 log
3
(log
1
/2 x) = 1 log
2
x − 2log
4
(x−1) = 2 log
2
x − log x
2
= 8
4 lis 19:53