równanie z parametrem
IdeSiePowiesić: Dla jakich wartości parametru k różne rozwiązania x1, x2 równania
kx2−(k+1)x−2k+3=0 spełniają warunek 1x1+1x2=k+1?
4 lis 19:32
4 lis 19:44
IdeSiePowiesić: okey mistrzu, ale mi chodzi o odpowiedzi, bo mi wynik się nie zgadza
4 lis 19:45
hamak: Co to znaczy chce? Mozesz co najwyzej poprosic a po prawdzie to lepiej dla cb bd jak sam bd
probowal to sie nauczysz, a nie jedynie odrobisz prace domowa...
4 lis 19:47
IdeSiePowiesić: Gdzie napisałem, że chce i gdzie napisałem, że chce rozwiązanie?! Poproszę tylko same
odpowiedzi. Jasno chyba napisałem. Nie jestem pewny, czy w zbiorze są poprawne, bo często się
mylą.
4 lis 19:55
Korwin:
5 lis 00:03
5-latek: Zmien nick bo trochę wkurw..... cy
5 lis 00:06
Kurwin: Odp. k=1
Może być ten nick?
5 lis 00:12
Kurwin: a sry k=−1
5 lis 00:13