matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz różnowartościowość funkcji
aguś:
1
Nie wiem co dalej? oblicz różnowartościowość funkcji f(x
1
)=x
1
+
i
x
1
1
1
1
f(x−2)=x
2
+
co daje x
1
+
=x
2
+
i teraz co dalej
x
2
x
1
x
2
10 gru 20:31