Wektory
zumii: Wyznacz współrzędne punktu podziału odcinka AB:
d) na 6 odcinków równej długości, jeśli A(−1,3), B(5,15).
3 lis 21:29
pipa: przez 6 to już dzieliliśmy w 3 klasie
a odejmowanie bylo jeszcze wczesniej
3 lis 21:39
GIGANT: Dokładnie. Wyznacz długość odcinka i podziel przez 6, that's all
3 lis 21:41
Qulka:

(0,5) (1,7) (2,9) (3,11) (4,13)
3 lis 22:01
zumii: Dziękuję Qulka
3 lis 22:15
Mila:
AB
→=[6,12]
A=(−1,3)→T
[1,2]=A
1=(0,5)
(0,5)→T
[1,2]=A
2=(1,7)
A3=(2,9)
A
4=(3,11)
A
5=(4,13)
A
6=(5,15)=B
3 lis 22:28
pipa: that's ALL ale widać musi TO zrobić Qulka or Mila, bo autor/ka jest distracted by..
malowanie pazurów, czatowanie na fb, oglądanie TV, talkowanie prze koma ect.
7 lis 14:57