matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
janek:
równanie z modułem l t
2
−t+3 l = l t
2
+3t−1 l jak się za to zabrać?
3 lis 20:07
Lorak:
Skorzystaj z tego, że: |a| = |b| ⇔ a = b ⋁ a = −b
3 lis 20:09
janek:
okey dziękuje
3 lis 20:13