Help , Help potrzebuje pomocy z tymi zadankami ?
Iskierka hjk: Na płaszczyźnie dane są punkty: A = ( √2 , √6 ) , B = ( 0.0 ) C = ( √2 , 0) .Kąt ABC
jest równy:
A. 30º B. 45º C. 60º D. 75º
Funkcja f, określona dla wszystkich liczb całkowitych dodatnich, przyporządkowuje liczbie x
ostatnią cyfrę jej kwadratu. Zbiór wartości funkcji f zawiera dokładnie :
A. 5 elementów. B. 6 elementów. C. 9 elementów. D. 10 elementów
Help , Help potrzebuje pomocy z tymi zadankami ?
3 lis 16:49
5-latek: Zadanie nr 1
Wyzancz kąt z iloczynu skalarnrgo
Zadanie nr 2
12=
22=
32=
42=
52= itd.
3 lis 16:59