matematykaszkolna.pl
ASDF czy DZIADEK MRÓZ adam: jest tam któryś z was?
3 lis 14:47
asdf: ? chyba znowu masz problem z przekazaniem o co Tobie chodzi...co Ci z tego, ze spytasz czy ktos jest − powtórze się: napisz problem − ktos bedzie wiedziec to odpisze, niekoniecznie tylko my jestesmy na tym forum
3 lis 22:35
adam: przekazałem w innym wątku, bo mi się ten akurat powielił
4 lis 00:24
adam: @asdf oraz dziadek mróz. akurat tylko wy próbujecie udzielić mi odpowiedzi do javy, mamy tutaj nn userów, ale zainteresowanie cpp jest większe
4 lis 00:25
asdf: z czego wnioskujesz, ze jest wieksze? po 2) a nie lepiej zajac sie czyms, czego uczy sie malo osob? mniejsza konkurencja...jesli tak bardzo Ci zalezy na najpopularniejszym jezyku to polecam: php, html, css − tworzenie stron internetowych...tylko to robi kazdy, konkurencje masz bardzo duza i tez zainteresowanei bardzo duze...tylko ile jest to warte?
4 lis 17:33
adam: Nie to miałem na myśli.... Teraz wyskakujesz mi z tekstem o popularności. Po prostu powiedziałem, że małe jest zainteresowanie tym językiem na forum, bo jakby było może większe, to na pewno więcej osób odezwałoby się na mojego posta lub/i nie. Cóż za problem. Może ktoś tam umie, ale nie chce pomóc.
4 lis 17:43
adam: Zapomniałem dodać, że oczywiście się z tobą zgadzam.
4 lis 17:44