dziedzina i zbior wartosci
5-latek:

Znajdz dziedzine i zbior wartości funkcji y=(
√x)
2
Wedlug mnie y=x ale ze względu na pierwiastek x≥0 dziedzina i zbiorem wartości tej funkcji
będzie x∊<0,
∞)
czy dobrze mysle ?
2 lis 18:12
Godzio:
Dobrze
2 lis 18:13
5-latek: Witam i dziękuje
2 lis 18:13
ICSP: źle
2 lis 18:22
kaka: ?
2 lis 18:38
5-latek: czemu ICSP ?
Wydaje mi się ze nie możemy zapisac jej jako y=√x2= |x|
2 lis 19:16
ICSP: Jeżeli coś kopiujesz to wypada to potem zmienić
2 lis 19:17
5-latek: Nie wiem co kopiuje .
Dalczego napisales ze jest zle ?
2 lis 19:22
5-latek: Dobrze by było gdyby się ktoś wypowiedział tez
2 lis 22:25
3 lis 00:05
52 : Może ICSP chodziło o zbiór wartości, że Y ∊ ...
3 lis 09:01
Janek191:
Dziedzina f = < 0 ; +∞)
Zbiór wartości f = < 0; +∞)
3 lis 09:25
5-latek: Już teraz widze co napisałem zle
Dobrze myslalem a napisałem zle . Paradoks
3 lis 10:42
52: ważne, że jest wyjaśnione
3 lis 19:07
5-latek: Czesc
3 lis 19:12
52: Witaj

Widzę, że nie odpuszczasz i rozwiązujesz zadanka
3 lis 19:13