matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
Jola003:
wyznacz wszystkie wartości x, dla których funkcja f(x)=3x
+
4x+1 osiąga wartośc ujemną
10 gru 18:37
M:
2 maj 06:03
M:
11 maj 13:16
Miś Uszaty:
f(x)=3x+4x+1 f(x)=7x+1 7x+1<0 7x<−1
1
x<−
7
11 maj 13:24