wykres
suszi: | | 3−x | |
Naszkicuj wykres funkcji f(x)=| |
| | |
| | x+1 | |
1 lis 20:53
Qulka:
1 lis 20:57
suszi: Jak to narysowałaś ?
1 lis 21:00
Qulka:
| | 3−x | | 4−(x+1) | | 4 | | 4 | |
bo |
| = |
| = |
| −1 = T[−1,−1] |
| |
| | x+1 | | x+1 | | x+1 | | x | |
a potem wszystko co pod osią na górę bo moduł
1 lis 21:06
suszi: Dziękuję bardzo
1 lis 21:09
suszi: | | 3−x | |
A dla jakiego m równanie | |
| |=|m| ma jedno rozwiązanie ? Dla m = 0 ? |
| | x+1 | |
1 lis 21:18
suszi: I m =1 ?
1 lis 21:18
Qulka: dla m=0, −1, 1 bo przy m też masz moduł
1 lis 21:36