Pomoc, raty, pożyczka
Monika: Proszę o pomoc mam do obliczenia spłatę pożyczki:
na samym początku:
oprocentowanie = 1 %
okres = 8 miesięcy
Raty = równe
kwota pożyczki = 25000 zł
rata = 3136,73
część kapitałowa = 3115,90
część odsetkowa = 20,83
Nastąpiła zmiana umowy i kwotą pożyczki jest 40000 tys zł na 15 miesięcy,
tylko pierwsza rata z kwoty 25000 zł na 8 miesiecy została zaksięgowana jak obliczyć resztę aby
zgadzały się odsetki i kwoty
30 paź 11:22
daras: idź do banku albo banczku albo skocz..
30 paź 11:48
30 paź 11:48