matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczby zespolone
Kacpi:
Czy w liczbach zespolonych |z−1|=
√
x
2
+ y
2
−1
29 paź 22:50
zombi:
|z−1| = |x+iy−1| = |(x−1)+iy| =
√
(x−1)
2
+y
2
29 paź 22:54
Kacpi:
Wielkie dzieki
29 paź 22:56