matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
TRUDNE (jak dla mnie) Wzory skróconego mnożenia
Krzyśk:
Oblicz: ((
√
4−
√
7
)+(
√
4+
√
7
))
2
29 paź 17:35
5-latek:
(a+b)
2
= a
2
+2a*b+b
2
a=
√
4−
√
7
b=
√
4+
√
7
podstwiaj do wzoru i licz
29 paź 17:38