matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Zosia:
oblicz : 16
−
2
* 125
−
3
−−−−−−−−−−−−−−−−− 10
−
4
* 25
−
2
29 paź 14:22
J:
1
=
80
29 paź 14:30
Zosia:
mógłby ktoś mi to rozpisać ?
29 paź 19:15
Maryla27:
(2
4
)
−2
* (5
3
)
−3
2
−8
* 5
−9
=
10
−4
* (5
2
)
−2
2
−4
* 5
−4
* 5
−4
=
29 paź 19:23
Maryla27:
2
−8
* 5
−9
=
=
2
−4
* 5
−8
29 paź 19:24