matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
macierze
aaa:
Macierze. Proszę o pomoc
Nie będę pisać liczb, bo to za dużo, tylko macierz=jakaś litera Mam rozwiązań równanie macierzowe, stosując macierz odwrotną. A=B*X*C B
−1
*A=X*C D=X*C D*C
−1
=X E=X tak to powinno wyglądać?
28 paź 08:30
aaa:
up
28 paź 10:01
Qulka:
tak
28 paź 11:00