matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc
Kapitan Akademik:
({
√
2+
√
3
})
2
+ ({
√
2−
√
3
})
2
27 paź 22:33
Janek191:
... = 2 +
√
3
+ 2 −
√
3
= 4
27 paź 22:35
5-latek:
W pamięci 4+2=6
27 paź 22:36
5-latek:
Oczywiście 4 Bo ja pomyliłem sobie z e wzorem skroconego mnożenia
27 paź 22:38