matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
może mi ktoś spr??
misiek:
1
4
:2
3
4
+5:2
1
2
=
2
11
dobrze? Czy nie bardzo?
27 paź 22:18
5-latek:
1
4
2
*
+5*
=
4
11
5
27 paź 22:20
misiek:
No ok. Tak mam Ale nie wiem czy wynik jest dobry bo koncowka mi się pomieszala. Proszę o pomoc
27 paź 22:24
Janek191:
1
1
=
+ 2 = 2
11
11
27 paź 22:40