matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dla kolegi
olekturbo:
Liczba odwrotna dla 2+
√
3
1
2−
√
3
2−
√
3
2−
√
3
=
=
=
2+
√
3
(2+
√
3
)(2−
√
3
)
4−3
1
27 paź 20:19
5-latek:
Dobrze
27 paź 20:27
Eta:
2−
√
3
27 paź 20:30