| π | π | π | ||||
sin(2x+ | )= sin(2x)*cos | +cos(2x)*sin | ||||
| 3 | 3 | 3 |
| 4 | ||
sin= | ||
| 5 |
| 4 | 9 | |||
cos2x=1−( | )2= | |||
| 5 | 25 |
| 3 | ||
cosx=− | ||
| 5 |
| 4 | 3 | −24 | ||||
sin(2x)=2sinx*cosx= 2* | *(− | = | ||||
| 5 | 5 | 25 |
| 3 | 4 | 9 | 16 | 7 | ||||||
cos(2x)= cos2−sin2=(− | )2−( | )2= | − | = − | ||||||
| 5 | 5 | 25 | 25 | 25 |
| 1 | ||
cosU{π}[3}= | ||
| 2 |
| π | √3 | |||
sin | = | |||
| 3 | 2 |
| π | 24 | 1 | −7 | √3 | 24 | |||||||
sin(2x+ | )=− | * | + | * | =− | −U{7√3}{ | ||||||
| 3 | 25 | 2 | 25 | 2 | 50 |
| −24−7√3 | ||
50}= | = | |
| 50 |
| 12 | 7√3 | |||
=− | − | |||
| 25 | 50 |