matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
puerwiastki
jula:
3
√
3
+
3
√
24
+
3
√
−81
26 paź 22:26
5-latek:
3
√
24
=
3
√
8*3
=
3
√
8
*
3
√
3
= 2
3
√
3
3
√
−81
=
3
√
(−27)*3
=
3
√
−27
*
3
√
3
= −3
3
√
3
26 paź 22:30