Jak wyliczyć działanie na pierwiastkach?
Julka:

Jak rozwiązać to zadanie?
25 paź 21:25
sushi_gg6397228:
32 na słupek
√32= ...√...
25 paź 21:27
Bogdan:
32 = 25
25 paź 21:27
Julka: Dziękuje bardzo!
25 paź 21:28
Bogdan:
i co się stało
Julka z Twoją klawiaturą
25 paź 21:28
Julka: 3√2−√2 przez √3
co dalej?
25 paź 21:31
sushi_gg6397228:
3 jajka − jajko= ...
25 paź 21:32
Julka: czy my rozwiązujemy to samo zadanie sushi
gg6397228
25 paź 21:34
sushi_gg6397228:
jak nie widzisz na pieriwastkach, to masz na przykładzie
3√2 − √2 "to jest to samo co" 3 klocki − klocek= ....
25 paź 21:37
Julka: ok, już rozumiem, dziękuje
25 paź 21:39
sushi_gg6397228:
na zdrowie
25 paź 21:41