oblicz granicę
matemm: oblicz granicę limn→∞( cos n!)
25 paź 17:28
sushi_gg6397228:
i co zaproponujesz ?
25 paź 17:31
matemm : no ja nie wiem...
25 paź 17:44
Kacper:
Ja wiem
25 paź 17:45
matemm : ?
25 paź 17:47
sushi_gg6397228:
to liczysz
n=1
n=2
n=3
n=4
n=5
już coś widzę i nie liczę dalej/ nic nie widzę −liczę dalej
25 paź 17:47
sushi_gg6397228:
ile już masz n=100 , że nic nie piszesz
25 paź 18:09
matemm : ale to maleje i rośnie, to co z tym mam zrobić
25 paź 18:37
Godzio:
Wysnuć wniosek
25 paź 18:38
matemm : nie mam pomysłu
25 paź 18:41
:): nie ma granicy. Czemu
25 paź 19:27