matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ryta:
Oblicz: 9n
2
−3n
2
24 paź 21:45
sushi_gg6397228:
9 komputerów − 3 komputery=....
24 paź 21:46
Eta:
9
− 3
= 6
24 paź 21:46
ryta:
Czyli to się równa, poprostu 6n. z góry przepraszam
24 paź 21:48
5-latek:
=6
n
2
24 paź 21:51