pytanie techniczne
lioo: jak w tym forum mozna zapisać opcje logarytm z jakiejs liczby ?
24 paź 14:18
Janek191:
log2 4 = 2
ln e2 = 2
log 100 = 2
24 paź 14:19
lioo: nom tak tylko gdzie to w opcjach jest zeby miecn np log o podstawie 2 z 4 ?
24 paź 14:28
Janek191:
Poczytaj na : wpisz a otrzymasz i kliknij po więcej przykładów
24 paź 14:30
:): Twoje pytanie też jest bardzo NIEJASNE

..
24 paź 14:30
:): opcje...masz na myśli Rynek giełdowy

... ; P
24 paź 14:31
Janek191:
log spacja 2 4
24 paź 14:36
PW: Tu z lewej strony okienka edycyjnego jest wyliczanka:
wpisz,
a otrzymasz
Trzeci przykład od góry (i czwarty) pokazuje w jaki sposób opuszczać napis w dół (uzyskiwać
dolny indeks).
24 paź 14:56
lioo: dziekuje wam bardzo
24 paź 15:15
Dziadek Mróz:
log_2(4) → log2(4)
24 paź 15:22