logartym
Klaudia: ile wynosi 2log23
24 paź 12:31
ICSP: 3
24 paź 12:32
pigor: ..., otóż M−u, przy odpowiednich
założeniach z definicji logarytmu masz :
log
ab=c ⇔ a
c=b ⇔
alogab=
b, np. 2
log23=
3 ...
24 paź 12:49
ignac: 3

skorzystaj sobie z prawa odpowiedniego
24 paź 12:50
5-latek: Czesc
pigor 
Kto to jest da Ciebie Maja ?
24 paź 12:51
pigor: ..., aaaa

to b. dobre pytanie ; ale niech to będzie moją
"słodką" tajemnicą, bo Ona na pewno, by sobie tego nie życzyła;
serdecznie pozdrawiam i ...

podziwiam ; tak trzymaj .
24 paź 15:38