matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMÓZCIE
beata:
czy pomoże mi to ktoś rozwiązać 2
3
√
9
+1:
3
√
3
−
1
9
*
3
√
243
=
23 paź 06:38
Janek191:
1
2
3
√
9
+ (
3
√
3
)
−1
−
*
3
√
243
=
9
1
= 2
3
√
9
+ (
3
√
3
)
−1
−
*
3
√
27*9
=
9
1
= 2
3
√
9
+ (
3
√
3
)
−1
−
*3*
3
√
9
=
9
1
= 2
3
√
9
−
3
√
9
+ (
3
√
3
)
−1
=
3
2
= 1
3
√
9
+ (
3
√
3
)
−1
3
23 paź 07:02
beata:
2
3
√
9
+1 to jest w liczniku a mianownik to
3
√
3
a dalej−
1
9
*
3
√
243
23 paź 07:11