matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Paweł2:
3 + log
3
2 = ? a taki przykład? proszę o pomoc
9 gru 20:48
kaz:
=log
3
9+log
3
2=log
3
(9*2)=log
3
18
9 gru 21:10
ak1:
kaz mały błąd log
3
27+log
3
2=log
3
(27*2)=log
3
54
9 gru 21:34