matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
Bukosia:
Naszkicuj wykresy funkcji a) y=log
2
(−x) b)log
1
/3(−3x) c)y=1/lnx d)y=1/log
1
/2 e)y=1/x−2
2
−1
22 paź 19:05
Kacper:
W czym kłopot?
22 paź 19:10
daras:
brak ołówka
22 paź 19:28