wyznacz sume iloczyn róznice a/b b/a A(1.2) B<0,3>
likop: wyznacz sume iloczyn róznice a/b b/a
A(1.2) B<0,3>
22 paź 16:16
likop: pomoze ktos bo chciałbym odp sprawdzic?
22 paź 16:57
likop: suma (1.3>
iloczyn (2 ,3>
róznica <1,0) a/b
b/a (2,3>
22 paź 16:58
52: chwila A(1,2) czy A(1.2) ?
22 paź 17:00
likop: sorry A(−1, 2)
22 paź 17:01
likop: A= i te przedziały
22 paź 17:02
52: wszystko źle
22 paź 17:05
likop: zaraz jeszcze raz to zrobie
22 paź 17:06
likop: to jaki ma byc?
22 paź 17:09
52:

To ja spróbuję pomóc A=
zielony B=
niebieski
22 paź 17:11
likop: A u B (−1 , 3> czesc wspólna <0,2) A/B < −1 ,0) B/A (2,3>
22 paź 17:14
52: Genius

dobrze

tylko B\A źle ale to drobny błąd... spróbuj go poprawić
22 paź 17:17
likop: czyli tylko B/a
22 paź 17:20
52: B\A=<2,3>
22 paź 17:21
52: tak powinno być
22 paź 17:21
likop: reszta dobrze?
22 paź 17:28
52:
22 paź 17:40
Dziadek Mróz:
A(−1, 2)
B<0, 3>
A \ B = (−1, 0)
B \ A = <2, 3>
22 paź 18:07
Dziadek Mróz:
A ∪ B = (−1, 3>
A ∩ B = <0, 2)
22 paź 18:10