matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
64 do potegi 1/6 odpowiedz 2?
likop:
64 do potegi 1/6 odpowiedz 2?
22 paź 16:06
J:
tak = (2
6
)
1/6
= 2
1
= 2
22 paź 16:07
GIGANT:
lub 64
1/6
=
6
√
64
= 2
22 paź 17:20