matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sin(17/2pi)= wychodzi pi/2 ?
GOP:
Sin(17/2pi)= wychodzi pi/2 ?
22 paź 16:00
J:
nie ... = sin(π/2) = ?
22 paź 16:03
likop:
czyli wynik pi/2?
22 paź 16:04
J:
π
nie ... wynik to wartość funkcji sinus dla kąta
2
22 paź 16:06