matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz log81 z pierwiastek z 3
DD:
oblicz log81 z pierwiastek z 3
22 paź 15:53
Janek191:
1
1
log
81
√
3
= log
3
4
3
0,5
=
*0,5 log
3
3=
4
8
22 paź 15:56
J:
1
1
1
=
log
3
3
1/2
=
log
3
3 =
4
8
8
22 paź 15:56