matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
Marta:
4
27
{log
2
24 −log2
3
} \{log
3
+ log
3
}
3
4
22 paź 15:27
J:
log
2
8
3
=
=
log
3
9
2
22 paź 15:29
Janek191:
24
log
2
3
log
2
8
3
=
=
=
4
27
log
3
(
*
)
3
4
log
3
9
2
22 paź 15:30