matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wzor ogolny?
elo:
wzor ogolny ciagu: an= (1,
1
4
,
1
9
,
1
16
,...)
21 paź 17:41
olekturbo:
1
a
n
=
x
2
21 paź 17:44
elo:
a to?
1
1
1
a
n
= (1, −
,
, −
...)
3
5
7
a
n
= (0,2,0,2...)
21 paź 17:52