matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Obliczy ktoś ? :)
Rambo9:
Prosze o obliczenie PΔ=1/2*
√
50
*
√
5
z góry dziękuję
21 paź 16:27
Aga1.:
1
1
=
*
√
250
=
*
√
25
*
√
10
=
2
2
21 paź 16:33
Rambo9:
= ?
21 paź 16:37
Aga1.:
√
25
=?
21 paź 16:42