matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równość
Kasia:
Proszę o pomoc. Rozwiąż równość: ||3−x|−|2x−5||=1
20 paź 21:20
Janek191:
I 3 − x I − I 2 x − 5 I = − 1 lub I 3 − x I − I 2 x − 5 I = 1
20 paź 21:56
Kasia:
dzięki! dalej już sobie poradzę
20 paź 22:13