matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
qqq
erty:
1
sin4x =
2
π
4x =
+ 2kπ
6
π
1
x =
+
kπ
24
2
i
5
4x =
π + 2kπ
6
5
1
x =
π +
kπ
24
2
20 paź 15:10
Janek191:
... i k − dowolna liczba całkowita.
20 paź 15:14
J:
20 paź 15:14