matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
www
fgfgfg:
tg5x =
√
3
tg5x =
√
3
π
5x =
+ kπ
3
π
1
x =
+
kπ
15
5
√
3
ctg2x =
3
π
2x =
+ kπ
3
π
1
x =
+
kπ
6
2
?
20 paź 14:38
J:
20 paź 14:48