matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiór wartości funkcj
Maryla27:
Do zbioru wartości funkcji f(x) = 3
x
+ 4 należy liczba. A.5 , B.4 , C.3 , D.2 Proszę o pomoc.
19 paź 15:24
J:
A) f(0) = 3
0
+ 4 = 1 + 4 = 5
19 paź 15:26
Maryla27:
Dziękuję.
19 paź 15:29