matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dddd
fgfgfg:
sin4x,cos2x
1
sin4x =
2
π
4x =
+ 2kπ
6
π
1
x =
+
kπ
24
2
√
3
cos2x =
2
π
2x =
+ 2kπ
6
π
π
x =
+ kπ ⋀ x = −
+ kπ
12
12
?
19 paź 12:36
J:
mało rozwiązań
19 paź 12:51
fgfgfg:
w sinusie?
19 paź 13:01
PW:
W kosinusie tyż.
19 paź 13:07
fgfgfg:
co pomijam?
19 paź 13:42