√3 | ||
a=(3− | )4 | |
2 |
√3 | ||
x=3 y= | ||
2 |
√3 | 3 | 3√3 | 9 | |||||
a=34−(4*27* | )+(6*9* | )−(4*3* | )+ | |||||
2 | 4 | 8 | 16 |
81 | 9√3 | 9 | ||||
=81−54√3+ | − | + | = | |||
2 | 2 | 16 |
1296−864√3+648−72√3+9 | 1953−936√3 | |||
= | = | = | ||
16 | 16 |
1953 | 117√3 | ||
− | |||
16 | 2 |
√3 | [(6−√3)2]2 | [39−12√3]2 | 1521−39*24√3+144*3 | |||||
a=[(3− | )2]2= | = | = | |||||
2 | 16 | 16 | 16 |
1953 | 117√3 | |||
a= | − | |||
16 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |