matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
c
aaddaa:
jezlei liczby log
2
8 , x,−1 sa kolejnymi wyrazami ciagu arytmetycznego to ile jest rowna liczba x
9 gru 19:26
Basia:
log
2
8=3 3,x,−1 ciąg arytmetyczny ⇒
3−1
x =
= 1
2
9 gru 19:28