matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyrażenia
Jam:
Oblicz wartość wyrażenia
√
16+9
−
1
3
* (
√
3
)
2
18 paź 15:52
5-latek:
16+9= (
√
3
)
2
=3
18 paź 15:54
sushi_gg6397228:
√
16+9
=...
√
3
2
=...
18 paź 15:55
Jam:
5 −
1
3
* 3?
18 paź 15:56
Jam:
4?
18 paź 15:58