matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
własności logarytmów
grudka:
Oblicz: log
35
28, jeżeli log
14
7=a i log
14
5=b (a + 2log
14
2) / a+b Co mogę zrobić z tym logarytmem?
18 paź 14:52
Aga1.:
14
log
14
2=log
14
7
18 paź 15:19
grudka:
2−a / a+b dzięki
19 paź 19:35