matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
policz równanie
logarytmy:
30* log
2
125*log
5
2+2
log 7
*5
1+log 7
=?
18 paź 13:47
J:
to nie jest równanie
18 paź 13:52
Eta:
1
..= 30*3log
2
5*
+2
log7
*5
log7
*5= 90+10
log7
*5=90+7*5=125
log
2
5
18 paź 13:54