matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiory
wiola:
Wyznacz zbiory A x B, B x A, A x A, B x B a) A=(0,2) B=(1,3) b) A=(−
∞
, 1> B=(0,1) c) A=<−2, 2> B={−2, −1, 0, 1, 2} d) A=∅ B=(1, 2> ∪ (3,5) undefined
17 paź 23:18